Summer Vibes

Vind jij het ook zo jammer dat jouw musicalvereniging/koor/projectgroep dit jaar geen uitvoeringen of concerten kan geven? Mis je het om samen te zingen en kan je óók nog eens niet wachten tot het zomer is? Ben je ouder dan 16 jaar? Meld je dan nú aan voor Summer Vibes – een volledig corona-proof zangproject!

WAT?

Onder leiding van Rick van den Belt zal er in juni en juli gewerkt worden aan echte zomerse hits (van o.a. The Beach Boys, Cher en Donna Summer), met als einddoel een digitaal toonmoment op 12 of 16 juli (dat live te volgen zal zijn)!

Bij dit project zal meerstemmig worden gezongen en zal iedereen van bladmuziek worden voorzien. Maar geen zorgen; iedereen is welkom om mee te doen!

Voor slechts €36,00 ben je welkom om samen muziek te maken en alvast goed in de zomersfeer te komen. Dat is dus maar €6,00 per avond!

WAAR?

De repetities zullen plaatsvinden in de WAT-hal (Jules de Beerstraat 6) in Tilburg op maandag- of donderdagavonden van 20:00 tot 22:00.

Je kan kiezen voor optie één:
zes maandagen, namelijk: 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli.

Je kan óók kiezen voor optie twee:
Vijf donderdagen, namelijk: 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli, 8 juli en 15 juli. 

Bij beide opties zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

HOE?

LET OP! Momenteel geldt er een dringend advies om niet in grote groepen te zingen. Pas zodra dit advies wordt opgeheven, zullen de repetities beginnen. Je zal wekelijks op de hoogte worden gehouden over de vorderingen.

De repetitielocatie is méér dan groot genoeg om de anderhalve meter afstand te waarborgen. Ook is de locatie zeer goed geventileerd en zal er een maximaal aantal van 30 personen tegelijk aanwezig zijn.
Voor en na de repetitie worden mondkapjes gedragen en zangers met klachten blijven thuis!

Alle voorwaarden met betrekking tot de huidige (en eventueel toekomstige) maatregelen vind je hier.

Weet je al genoeg?

Meld je dan nu hieronder aan!

[]